Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eszméletlen a srác... Serbán Attila!

2008.06.05

Miért van? Hogy a magyar kultúra gazdagabb legyen egy nagyszerű színésszel.

Bevallom, eddig nem annyira hallgattam a Miért van? c. számot se a Mindhalálig Musical CD-n, se neten, se sehol. De mikor Serbiről kerestem videókat, ráakadtam többek között erre a dalra is, az Ő előadásában. Most mondjam azt, mint annyi minden másra, hogy fantasztikus? Mondhatnám, igen, de az kicsit sem fedné a valóságot. Van egy komment hozzá a videó alatt:
„..Mert ezt a dalt pont így kell!:) Hurrá”. Egyetértek. Tökéletes. Döbbenetes. Csodálatos. Fantasztikus. :-)

Mikor tavaly megnéztem az Oltári srácokat, már akkor megszerettem. Igaz, nem nagyon kutakodtam utána, meg semmi, de nagyon bírtam, ahogy, és amit játszik, egyaránt. Aztán láttam még egyszer. Na akkor már még jobban megszerettem. :-))) Eszméletlen a srác.

Igaz, szerintem külsőleg picit (de csak egy ici-picikét) selyemfiúként néz ki... vagy nem is tudom...olyan...homokos, na. Millió bocsánat, ha valaki ezt tőlem zokon veszi, de én így gondolom. Persze ez a meglátásom nem gátol meg abban, hogy továbbra is rajongjak érte. :-) Egyébként szerintem helyes... :-))

Nem csak dalokat énekel nagyszerűen, meg humorizál ezerrel, főleg, ha Mészáros Árpival egy légtérbe kerül egy Musical +-on, de kiváló színész is. A már említett színdarabban, az Oltári srácokban oltári jól alakít. Markot, az enyhén „más” beállítottságú tagot játssza a bandából. Isteni. Állati jó. Eszméletlen. Hatalmas. Fantasztikus. :-)

Miért van? Nem mindegy? Van nekünk, és ez a lényeg. :-)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

b.adel@citromail.hu

(Dajdus, 2008.09.18 06:50)

Serbi megunhatalan és utánozhatatlan!!!!! Ha őt hallja az ember mindenről megfeledkezik!!! Serbiből soha nem elég!!!

katak.kovacs>@freemail.hu

(Kata, 2008.09.17 12:50)

EGYETÉRTEK!!! SERBI EGY ISTEN!!!