Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4.BZ KLUB (2007.06.03.)

2008.05.26

Ugye mindannyian tudtátok a Klub reggelén, hogy egy különleges napra ébredtetek? Ti is tudtátok és én is tudtam, pedig én még csak az elsô BZ klubomra készültem. Éreztétek már azt, hogy egy percig sem tudtok tovább várni, legszívesebben azonnal elkezdenétek készülôdni, hátha akkor hamarabb eljön az este 7? Én ezt éreztem egészen addig, míg végre tényleg hozzá nem foghattam a készülôdéshez. Innen már gyorsan peregtek a percek….

16 óra körül érkeztem a Fészek Klub elé, ahol már izgatottam vártak a lányok, akikkel már hónapok óta leveleztem és végre személyesen is megismerhettük egymást. Lassan jöttek a többiek is, ahogy telt az idô kisebb csoportokba gyulve vártuk, hogy beengedjenek! Fél 6-ra már mindenki a lépcsôn ült, illetve állt, néhányan a lépcsô tetején álltunk, aztán negyed 7 körül egyszer csak egy vidámságtól csillogó kék szempár nézett le a korlát mögül. Mivel a lépcsô tetején ültem, ezért én láttam meg elôször, és a meglepetéstôl kissé hangosan köszöntem: „Szia Zoli!” Ekkor mindenki felkapta a fejét, és ámulva nézték ôt….én pedig megkérdeztem, hogy mire számíthatunk?! Erre csak annyit mondott, hogy „majd meglátod, aztán bulizni ám…” Hát persze, hogy bulizunk, hiszen ezért jöttünk. Mi azt hiszem mindent megtettünk, táncoltunk, énekeltünk, a „Szállj velem!” címu számnál, mivel Zoli, látta aktivitásunkat odatartotta nekünk a mikrofont. Szóval már a kezdés is szuper volt! Utána következett a „Wake me up before You go-go”, erre már Zoli táncra is perdült, és ehhez partneréül az egyik lányt a sorok közül kiválasztotta, öröm volt nézni, ahogy ropták…! Majd egy szép, lassú szám következett, amit mindenki együtt énekelt Zolival, ez volt az „Elvarázsoltál”! Kedves Zoli, mindannyiunkat ELVARÁZSOLTÁL! Aztán jött a „Lion sleeps tonight” Vanda kérésére, 4 szólamban…ez is nagy sikert aratott, nagyon ment nekünk a közös éneklés, ettôl aztán az oroszlán nem tudott volna aludni, az biztos! Ezt követte a „Careless Whisper”.

Aztán a szüli/névnaposok köszöntése következett, egy klassz sapka volt ajándékunk Zolitól, az ünnepeltek közül az egyik én voltam! Nagy volt az öröm, ennél szebb szüli ajándékom nem is kaphattunk volna! Voltunk néhányan, akiket ünnepeltek, az utolsó lánynak nem jutott sapka – de késôbb persze megkapta ô is - , ezért ôt (Valen) Zoli felhívta a színpadra és együtt énekelték az „Ôríts meg”-et (szívesen letten volna Valen helyébe!) Majd nagy örömünkre végre Szinetár Dóri a színpadra lépett, hogy Zolival elénekelje a „Szaxofon Duett”-et és az „Én, hogy szeressem Ôt, mondd?!”-ot. Eközben Zoli odament Dórihoz, és finoman megsimogatta a hasát…no, comment..!!!! Mondanom sem kell mindenki öröm újongásban és tapsviharban tört ki….vajon miért? Olyan jó volt ôket együtt látni és hallagni!!!!! Végül az elsô részt az R-GO blokk-al zárták (Létezem, Bombázó, Szerelmes vagyok), jó kis pörgôs befejezés volt!

Aztán 20 perc szünet következett, szendvicsezéssel egybekötve, lejött Zoli is…körbe álltuk, és viccesen megjegyezte: „Így nem tudok, enni ha mindenki engem néz…” Közben megkérdeztem Zolit, kaphatnék-e Dóritól autogramot az új CD borítójára?! Zoli pedig tök aranyos volt, megkérte a dobost (Bazsit), hogy vigye fel Dórinak a képet, aki néhány perc múlva jött vele vissza, és jól megviccelt: „Dóri nem volt ott, ezért én írtam alá”- mondta…Ezt benyeltem, és a biztonságiôrôkkel együtt Bazsi is jót nevetett az elsápadó arcomat látva. Sokan akartak már akkor közös képet készíteni Zolival, és persze autogramot is szerettek volna, de Zoli udvariasan mondogatta, hogy „majd a végén”. Végül 15 perc után felment Zoli és nemsokára mi is követtük.

A BZ fórumon feltett kérdésekkel kezdôdött a „második felvonás”, sok kérdés érkezett, amibôl Zoli, kb 10-re válaszolt, köztük volt szó a pályájának a kezdetérôl, az egykori bandájáról, illetve egy eléggé arcpirító, de ugyanakkor kedves kérdésrôl, miszerint „milyen pizsamát hord?”. Nost, azt hiszem, ehhez nem kell hozzáfuznöm semmit, hisz mindenki nevetett, és Zoli a kérdés íróját felhívta a színpadra, hogy így adja meg a választ, idézem: „Férfiasan bevallom, hogy nem pizsamában alszom!…”

Majd miután a színészetrôl, a színpad és a zene iránti szeretetérôl beszélt, az egyik kérdés kapcsán, hangosan megjegyeztem, „van erre egy versem” (mármint arra, ahogyan a színpadon játszik). Nem sejtettem, hogy ebbôl a végén színpadi szereplés lesz. Persze örültem ennek a lehetôségnek,így a versemmel a kezemben felmentem a színpadra Zoli kérésének eleget téve. Miután remegô hangon, de nagyon boldogan felolvastam soraimat, egy örömtôl csillogó kék szempárral találtam szembe magam! Minden jel szerint Zoli nagyon örült a versnek, amit eredetileg születésnapjára küldtem el Dóri e-mailjére, de valamilyen oknál fogva nem kapta meg. Szóval egy öleléssel, és két puszival köszönte meg „megkésett” ajándékomat! Miután remegô lábakkal elfoglaltam a helyemet azt mondta Zoli: „Ez tökéletes megkoronázása volt a kérdéssorozat befejezésének…” köszönöm, ezt bóknak veszem, ha nem gond! Majd ismét a zenéé volt a fôszerep."

Ezután belekezdett a „Faith” címu számba, és nagy meglepetésünkre felhívta nagyfiát, Marcit is a színpadra, mivel George Michael a kedvence. ôt is megtáncoltatta, és meg kell hagyni, akárcsak a „papa”, Marci is jó táncos, nagyon ügyes volt, csillogó szemmel, mosolyogva táncolt! Következett a „Freedom 90’, ami az én nagy kedvencem, persze extázisban hallgattam végig. Ezt követte az „As” címu szám, amit Tóth Verával adott elô közösen, csúcs volt, hatalmas taps kísérte ezt a produkciót is, a hangulat már a tetôfokán volt, de lehet-e ezt még fokozni?! Igen, jött a „Celebration”, a tánc és az éneklés sem maradhatott el, sokszor még Zoli és a vokálos Zsófi hangját is túlénekelte a lelkes közönség. Ezután persze folytatódtak a bulizós számok, a „Get Down On It”, a „September” és a „Blame It On The Boogie”, amit már ismét Tóth Verával énekelt Zoli.

Zárásként a kihagyhatatlan „Smooth Crimical” következett, amire hatalmas energiával táncolt Zoli, ahogyan az Tôle várható volt….azok a mozdulatok…., még most is beleborzongok ha visszagondolok!! Természetesen 2x is visszatapsoltuk ôt/ôket, hiszen ilyen produkciókat mindenki szívesen nézne akármeddig…így hát az „Easy Lover”, amit szintén a vokálos Zsófival adott elô, illetve a „Fame”, amihez Dóra volt „szükség”, itt a „Fény” és a „Szállj” szavakra fel kellett emelni mindkét kezünket, már a látvány is tök jó volt, hogy 200 pár kéz emelkedett a magasba, persze Dóri és Zoli is velünk együtt csinálta! Sajnos vége lett ennek a fantasztikus estének, de persze még Zoli lejött hozzánk autogramot osztani, és mosolygós közös fotókat készíteni. Dóri és Marci a Klub bejárata előtt hősiesen állta a fényképeszkedni akarók rohamát, pedig már nagyon fáradtak lehettek. Mindemellett rendületlenül mosolyogtak és én még olyan mázlista is voltam, hogy Dóritól kaptam két puszit.
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy felejthetetlen estét „szerzett” Zoli annak a kétszáz embernek, aki olyan szerencsés volt, hogy részt vehetett a 4. BZ KLUBON, illetve azoknak akik „csak” videón vagy képeken láthatják viszont ezt a csodás estét! Biztos vagyok benne, hogy a következôre is elmegyek, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül ! Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy hatalmasat buliztunk, és már csak ott lenni is élvezet volt, hát még, hogy ennyi plusz élmény is ért az este folyamán!

Köszönöm Timinek és Macának a lehetôséget, hogy ezt leírhattam és mindannyiunk nevében köszönöm, hogy ilyen jól megszervezték ezt az estét.
Zolinak, Dórinak, Tóth Verának, a vokálos lányoknak és a zenekarnak köszönöm a fantasztikus produkciókat, és azt az érzést, hogy végre sokan úgy érezhetjük, hogy megtaláltuk az a Társaságot, ahol, és akikkel igazán jól érezhetjük magunkat!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood squeezing: What is routine

(ARomidiopRib, 2018.10.11 22:07)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-inde-tunisie/

40 Ways to Earlier small Your Blood Weight

(ARomidiopRib, 2018.09.27 13:22)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-femme-pharmacie-lafayette/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(AlbertFrons, 2018.07.19 15:35)

The prostate related is the central part of a male's reproductive :. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The prostate related is located just before the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is almost always really miserable and inconvenient to the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.Prostate infection, also called prostatitis, is easily the most common prostate-related condition in men younger than 55 years of age. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of most kinds of prostate infection. It is caused by bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition associated with a particular defect within the gland and the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be due to trauma on the urinary tract or by infections originating from other regions in the body. A patient can experience testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal of the prostate defect then making use antibiotics and NSAIDs to take care of the redness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not to determine the cause of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and heavy lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate weight loss program is important. These are some from the actions you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for our health and wellbeing and it'll also keep your urinary track clean.

2. Some studies declare that a couple of ejaculations each week will prevent prostate type of cancer.

3. Eat red meat without excess. It has been shown that consuming more than four meals of beef per week will heighten the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients essential for prostate health.

The most significant measure to consider to be sure a normal prostate is to go for regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you should select prostate examination at least once per year.