Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mr. Perfect

2011.05.16

Tökéletes pasi nem létezik. Ezért is került ez a Fantázia topicba.
Vagy ha mégis rohangál egy ilyen a világban, azonnal, istmétlem, AZONNAL írjon nekem facebokon. Még a végén valaki más elhappolja előlem, aki nem érdemli meg annyira, mint én. ^^

A tökéletes nő, mint ismeretes, szex után pizzává változik. Nos, ezek szerint vannak bennem még hibák.

Nekem két fontos szempontom van belsőre, az egyik a humor, a másik meg az őszinteség.
- Humor, hogy megédesítse még a postai sorbanállást is, ha úgy adódik, és őszinteség, hogy elmondja, ha az ebéd nem olyan jó, mint amilyet az anyukája csinált. (Az mellékes, hogy ott helyben tarkónbaszom a serpenyővel, de azért legyen őszinte.)
Ezekhez hozzátartozik az, hogy (ki)bírja az én utánozhatatlan, és meglehetősen egyedi(szóval csak én értem, senki más) poénjaimat és az egyenességemet.
- Ha szabad ilyet kérnem, legyen sok energiája és lelkesüljön fel akár egy pillanat alatt. ;) (Mindenki értse úgy, ahogy akarja, én pl. közös, nyilvánosan is végezhető programokra gondoltam.)
- Sokszínű legyen, lehessen vele menni bulizni is, meg csak úgy beülni valahová dumálni is, koncerten tombolni, lófrálni éjjel a városban, baromkodni nappal a Margitszigeten, társasozni a részegek között a Deákon egy üveg Nestea-vel, lemenni a Balatonhoz, stb.
- Szeresse az embereket. A mai társadalmat ismerve ezt le kellett írnom.
- Szeressen, tudjon, akarjon hülyéskedni akárhol, akármikor.
- Ne akarjon úgy megfelelni vkinek/egy csoportnak, hogy olyanokat mond, amit egyébként nem mondana. Legyen önmaga. Ne azt kritizálja ismeretlenül, akiről fogalma sincs, hogy ki ő, mi ő, de a többiek röhögnek rajta. Ez olyan undorító.
- Fogadja el, ha néhanapján veszít ellenem vmiben. :D
- Legyen nyitott mindenféle elfoglaltságra. (Szandi, nem kérek megjegyzést köszi :D:D)
- Hagyjon nekem szabadságot. :)

És úgy szeressen, ahogyan én őt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.