Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mr. Tökéletes

2008.06.01

Milyen a (számomra) tökéletes pasi? Most kicsit át fogok menni Carrie Bradshow-ba (Szex és New York, Sarah Jessica Parker), de ez egy érdekes kérdés.

A tökéletes nő, mint ismeretes, szex után pizzává változik. Nos, ezek szerint vannak bennem még hibák.

Nekünk kissé több szempontunk van.

Például, legyen szép szeme. Ez nálam elengedhetetlen. Aztán, legyen humora is. Szerencsére a férfiak zömét az Úristen megáldotta ezzel a tulajdonsággal. *fellélegzés*

Legyen tele energiával. Ez azért jó, mert később (nagyon később) a gyerekekkel el kell majd menni kirándulni is. Ennek persze alapfeltétele, hogy szeresse a természetet, és bármikor készen legyen nekivágni a nagyvilágnak. Ezért kell az, hogy pillanatok alatt fellelkesüljön. Ez mondjuk a munkában sem árt.

Tudjon kultúráltan viselkedni társaságban. Szeresse a sportot mind nézni, mind űzni. Ha csak az utóbbi lenne a kritériumom, akkor az utcán az első szembejövő srácot leszólíthatnám...

Szeressen inni, de csak mértéktartóan. Nem, nem a vicc szerint, hogy a tartó az asztal, a mérték a vödör... Hanem hogy a VB közben együtt megigyunk két doboz sört. Például.

Ne cigizzen, ne drogozzon. Ehhez, azt hiszem, nem kell semmit hozzáfűznöm.

Legyen romantikus, de egy csodaszép naplemente láttán azért ne kezdjen ez sírni, mint Brandon Fraser a Bájkeverő c. filmben.

Szeresse a musicaleket, a színházat, és énekelni, és viselje el a hangom, ugyanis nem valami szép, de ettől még úton-útfélen dalolok. :-))

Tudjon kérni útbaigazítást, tudjon veszíteni, mondjuk ellenem egy társasjátékban, tudjon kihívni szerelőt, ha valami elromlott, és Ő nemért hozzá. Azaz: ne legyen túl büszke. (Mea Culpa)

Persze írhatnám még azt is, hogy legyen hűséges-kedves-aranyos-tisztességes-becsületes, de azt hiszem, ez minden nőnél alap.

Az eddigiek alapján az én tökéletes párom valahol (a Rómeó és Júlia musicales) Mercutio, és a kutyám, Buksi között van... :-)

Külsőleg?

Legyen kisportolt, tehát legyen teste, de nem kell izomagynak lennie. Legyen stílusa, ízlése, kritikája és önkritikája. Legyen jóképű, bár nálam nem ez a legfőbb szempont.

És végül, de egyáltalán nem utolsósorban, úgy szeressen, ahogy én Őt.

 

Aki úgy gondolja, hogy rendelkezik a fentebb leírt tulajdonságokkal, és kb. ’89-94-ben született, írjon!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.