Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élmény a színpadról

2008.06.02

  Egy éve járok a KiViSzI Színjátszó műhelybe és nagyon élvezem. Hetedikes voltam amikor az egyik barátnőm elmesélte nekem, hogy ő jár ide és nagyon szereti. Így kerültem én is a társulathoz. Szeretek itt lenni, mert nagyon sok mindent megtanultam. Az idősebbek is nagyon kedvesek. Sok nagyobb előadás van ezek közül az egyik a Dzsungel könyve amit február 16-án adtunk elő a József Attila Művelődési Központban.

  Este 6 órakor kezdődött ez a két és fél órás musical. Már fél 10-kor ott kellett lenni a Hibó Tamás Művészeti Iskola előtt ahol a kellékeket és díszleteket pakoltuk fel a teherautóra és 10-re már a Művelődési Központban voltunk. Díszlet építéssel kezdtünk ami mindig nagyon nehéz munka. Amikor ezzel végeztünk, Judit a rendező, kiosztotta mindenkinek a ruháit. Segítettünk egymásnak a frizurák és sminkek elkészítésében. Utána meg lehetett ebédelni és kettőkor kezdődött a főpróba. Itt végigpróbáltuk az egészet és nagyon jól éreztük magunkat és nem is figyeltük, hogy hogyan repül az idő. 5 órára fejeztük be a próbát és akkor észrevettük, hogy hiányoznak a Keselyűk botjai. Mindent végigkutattunk még a legvalószínűtlenebb helyeket is. A végére csak megtaláltuk, de addigra mindenki nagyon ideges volt. Utolsó simítások voltak még és eljött a hat óra. Mindenki elfoglalta a helyét és elkezdődött az előadás. Mikrofonjuk csak a főszereplőknek van és aki nincs éppen a színpadon azok is besegítenek a dalok eléneklésébe .Eddig még nem énekelhettem így nagy élményem volt amikor én is beszállhattam a „kisegítő „ csapatba. Hát… fárasztó két és fél órán voltunk túl, de az élményért megérte. A végén nagyon nagy tapsot kaptunk és szokásunkhoz híven a függöny mögött egy üdvrivalgással fejeztük be az előadást.

  Amikor végeztünk, gyorsan lementünk és üdvözöltük az ismerősöket. Utána még le kellett pakolni és fél 11-körül értünk haza. Nagyon hosszú napunk volt, de egyben nagyon jó. Ez már a második előadás volt amiben én is szerepeltem, mindkét alkalommal telt ház előtt. Tavasszal még három fellépésünk lesz ezeket is nagy izgalommal várom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.