Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Popdaráló -az évadzáró

2008.06.08

  A mai napot vártam is, meg nem is. Egyrészt ma van Popdaráló, másrészt a mai az utolsó és jön nekik is a nyári szünet. 3 hónap. 3 hosszú hónap.

  És végre meghallottam a Popdaráló ismerős dallamait. Ma a „beválogató dal” a Csókkirály volt, amit Szili énekelt. Már ez felpörgette a stúdió embereit, és a tv nézőket is. Ezután bemutatta Áron a zenekart. Lacit, Szilit, és Csabyt, Adryt és Izát. Hát Csaby a kedvencem, amit szerintem már mindenki tud, úgyhogy most róla fogok regélni.

  Amikor rá került a sor küldött egy puszit… nagyon drága volt. Mint mindig, és a szerelése is jó volt… Sexy volt a dekoltázsa is, Vikus szavait idézve…  Nagyon szeretem őt, a hangját ahogy táncol, ahogy előadja a dalait saját stílusában, ami tökéletesen megállja a helyét. Hogy mindent meg tud oldani, és hogy Árpival ketten egy csodálatos délutánt szereznek nekem és még sok embernek. 

  Visszatérve a Popdarálóra. Nekem ez az adás nagyon tetszett, ahogy a többi is. Mindenki tökéletesen teljesítette a feladatát. Áron is nagyon „szépen” törte össze a gitárt. Voltak új dolgok is ám. Mint pl. Sajnos Niki nem tudott jönni, de szerencsére Iza be tudott ugrani. És itt van még drága dobosunk kiváló éneke! A Nevem Rock-ot énekelte el és nagyon a helyén volt. Nekem nagyon tetszett.

  Ez volt a tökéletes nyárköszöntő és évadzáró Popdaráló!!! Nagyon gratulálok nektek: Áron, Laci, Szili, Csabi, Niki, Iza, Adry és a zenekar!! Tökéletesek vagytok!!!! :-) 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viksuuumnak

(Tökmag, 2008.06.15 18:54)

De ki fogod bírni majd dumcsizunk és gyorsan eltelik a nyár... de inkább a 23-át várom nagyon!!! :D

Tökmagomnak

(Viksuuu , 2008.06.13 12:06)

Én nem fogom kibírni addig, amíg nem lesz újra.... :(
Az vígasztal, hoyg jön hozzánk Szilike :P és lehet Áron is :D
De ez csak egy este lesz...